У Франківську інформатор ЛНР розповів, яку інформацію “зливав” терористам (фото)

Івано-Франківська група СБУ в районі АТО затримала 48-річного жителя Слов’яно-Сербського району Луганської області, який інформував НЗФ «ЛНР» про дислокацію та переміщення військової техніки Збройних Сил України.

Внаслідок його діяльності були обстріляні та пошкоджені військові об’єкти, інформує управління СБУ в Івано-Франківській області.

Під час затримання інформатора за місцем його проживання у одному із сіл на лінії зіткнення вилучено три тротилові шашки, бойову гранату Ф-1 та набої.

Затримання відбулося в рамках кримінального провадження, відкритого Управлінням СБУ в Івано-Франківській області за ознаками сприяння діяльності терористичної групи, що передбачено ч. 1 ст.258-3 Кримінального кодексу України. Посібника терористів доставлено в Івано-Франківськ. Івано-Франківським міським судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Затриманий розповів, що з вересня 2016 року, після повернення з тимчасово окупаваної території в Луганській області, він почав збирати інформацію про дислокацію та переміщення військової техніки ЗСУ.

Вказані дані він отримував за рахунок власних спостережень. Терорист зізнався у скоєному, визнав свою вину і додав, що сильно шкодує про скоєне. Також закликав мешканців ДНР і ЛНР не повторювати його помилок.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.