Міський голова Івано-Франківська порушив свою обіцянку №1

Сьогодні, 24 березня, в Івано-Франківську відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, на початку, міський голова Руслан Марцінків зауважив, що засідання потрібно провести швидко, адже о 10.00 розпочинає роботу сесія обласної ради.

Як по команді, члени виконавчого комутету піднімати руки за проекти рішень і менше ніж за пів години розглянули та підтримали понад 35 важливих для міста питань.

Всі зрозуміли, що з читанням у мера проблем немає, як і у його підлеглих, які з блискавичною швидкістю з голосу вносили правки до проекту рішень, без будь-яких обговорень. Тому у присутніх журналістів та громадських активістів зовсім не було часу для ознайомлення зі змінами.

Коли ж дійшло до звіту про діяльність КП “Полігон”, директор підприємства Юрій Мороз пожартував, що в такому темпі не встигне.

На що отримав ремарку від міського голови: “Ми з прозорістю закінчуємо! Вся ця прозорість закінчується плачевно”.

І тут варто нагадати, що прозорість і відкритість влади – обіцянка №1 у передвиборчій програмі Руслана Марцінківа.

Згідно із програмою “Івано-Франківськ 2020. Місто для життя”, міський голова виділив 7 стратегічних пріоритетів для розвитку Івано-Франківська за 5 років своєї каденції: відкритість влади, звільнення міста від хаотичних забудов та збереження архітектурних пам’яток, реформа громадського транспорту та розвиток екологічного транспорту, впровадження енергоощадних технологій, будівництво дитячих садочків та встановлення ігрових майданчиків, залучення інвестицій, розвиток бізнесу та вшанування історії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.