Коли в Україну повернеться справжнє весняне тепло…синоптики

Завтра в Україні збережеться прохолодна погода, в усіх регіонах пройдуть дощі.

У вівторок, 28 березня, погода в Україні почне змінюватися, і в країну прийде дуже теплий циклон. Про це повідомляють на Гідрометцентр.

Завтра в Україні збережеться прохолодна погода, в усіх регіонах пройдуть дощі і буде не вище 11 градусів, а в східних областях ще холодніше – не вище 8 градусів зі знаком плюс, передає Ukr.Media.

У вівторок на сході температура підвищиться на 1-2 градуси, а ось на решті території повітря прогріється вже до 14-16 градусів, кількість опадів помітно скоротиться. У середу на всій території України очікується малохмарна і суха погода. У східних областях все ще буде прохолодно, близько 9 градусів, на півдні стовпчик термометра підніметься до 16 градусів, в центральних і західних областях синоптики обіцяють до 17 градусів зі знаком плюс.

У другій половині тижня весна має вже повністю зміцнитися у своїх правах, у всіх областях України навіть в нічні години стовпчик термометра показуватиме тільки плюси. Заморозків більше не очікується. Нагадаємо, що напередодні жителі Одеси спостерігали за незвичайним явищем – метеорологічним цунамі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.