«Я навчився жити з жінкою!»: розповідь чоловіка, який збагнув, хто такі жінки

Це не так, як пишуть в романах …

Кажуть, що кожна жінка – це загадка, яку чоловікам ніколи не судилося розгадати. Втім, молодий талановитий письменник В’ячеслав Прах готовий посперечатися з цим сталим виразом!

Він стверджує, що жінки завжди відкриті і зазвичай говорять, чого хочуть. Потрібно тільки вміти їх слухати! Коротка, але шалено зворушлива розповідь Праха «Я навчився жити з жінкою» прочитали сотні тисяч людей. Пропонуємо і тобі познайомитися з влучними спостереженнями автора.

“Я навчився жити з жінкою. Це не так, як пишуть в романах. Наприклад, я не знав, що довге жіноче волосся – це не тільки рідкісна краса, що сягає її попереку, її жіночність і шарм. Але і акуратність в першу чергу з мого боку. Адже, коли вона лежить поруч зі мною, я повинен обов’язково пам’ятати про те, що потрібно прибрати спочатку її волосся з подушки, а потім лягти до неї ближче. Це з часом стає звичкою.

Я не знав, що якщо у неї поганий настрій, то слід негайно її обійняти, з’ясувати в чому ж справа, а потім заспокоїти. У мене з цим зовсім по-іншому. Коли у мене паршиво на душі, я не люблю, якщо мене про це запитують, лізуть мені в душу. Такі моменти мені потрібно завжди перехворіти самому.

Я не знав, що якщо вона ніколи не просить мене про допомогу, то завжди чекає, коли я сам запропоную. “Не чіпай, я зроблю сама!”, “Та я можу і сама …”. Ні, не може! Точніше чекає, коли я настою на своєму. Їй важливо відчувати себе жінкою, а конем можу побути і я. До речі!

Читайте також  У страшній автотрощі в Німеччині загинуло двоє українців (фото, відео)

Якщо не дозволяти їй піднімати нічого важчого за букет троянд, то незабаром можна помітити, що поганий настрій у неї буває рідше, а посмішка на обличчі кожен день.

Я не знав і того, що жінка – це не тільки коханка, з якою можна розділити ліжко, ванну, кухонний стіл. Але ще й друг, якого потрібно уважно слухати. Чути, коли слухаєш, навіть коли вона говорить ні про що.

Я не знав, що відносини – це не тільки я, але ще і “я” в квадраті. Кожен повинен робити свій крок, поки обидва не зіткнуться губами. Якщо ти стоїш на місці, а інший йде тобі весь час назустріч, то, швидше за все, одного разу ти залишишся у нього позаду.

Кожен робить свій крок. Безногому не місце на старті…

А зіштовхнути в прірву іншого – це ще далеко не кінець. З будь-якої ями завжди можна вибратися, головне – не відкидати руку того, хто тебе туди штовхнув. А вчепившись в неї, не чекати зручного моменту, коли можна штовхнути у відповідь.

Робити “у відповідь” і “взаємно” – це пити отруту обом з одного келиха. Навіть коли інший знає про згубні властивості. Потрібно виливати з посудини те, що вбиває, а замість нього наливати те, що п’янить.

Наприклад, помста, як страва, і тільки в холодному вигляді, не дає очікуваного ефекту, а всього лише афект. Як, наприклад, ніжність рук – від неї п’янієш набагато сильніше, ніж від будь-якого відмінного вина.

Ніжність, як страву, раджу подавати “у відповідь”! Але тільки в гарячому вигляді.

Я не знав, що почуття знаходяться не внизу живота, а на кінчиках пальців, якими ти торкаєшся до неї. І якщо арфа грає, значить, це твій інструмент. Адже пальці неможливо налаштувати. У тебе або є талант, або його немає”…

Читайте також  Зіткнулись "лоб у лоб": українець потрапив у моторошну аварію у Польщі (фото)

Поділися цими проникливими рядками зі своїми близькими. Багато чоловіків після їх прочитання переглянуть своє життя. А жінкам просто стане тепліше на душі від цих чуттєвих рядків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.