Як розпізнати “серійного зрадника” – 5 ознак

Британський психотерапевт Саллі Браун описав чоловіків та жінок, котрі просто не здатні зберігати вірність партнерові. Ось 5 ознак серійного зрадника.

Не усвідомлює, що бреше. На роботі він, не змигнувши оком, привласнить чужу ідею, перебільшить власні здобутки, прикрасить своє резюме, а в випадку невдачі перекладе провину на інших.

В основі такої поведінки часто лежить патологічний брак емпатії, хоча така людина може її майстерно вдавати, коли їй це потрібно.

Відсутнє почуття провини. Він може щиро вірити в те, що його невірність стосується лише його, а чоловік або дружина не дізнається, тож не страждатиме, і картатися нема чого.

Самотність – його кошмар. Свідомо чи несвідомо, такі люди, перебуваючи у стосунках, підбирають собі потенційних наступних половинок – на той випадок, якщо нинішні відносини зазнають краху. Якщо ваш коханий або кохана ніколи не був сам, а перестрибував із одного роману одразу в інший – це тривожний дзвіночок.

Винний у зраді не він. Коли такій людині здається, що в нинішніх стосунках її не цінують, для неї це ніби брак повітря. Напруга на роботі, сімейна криза та особливо якась складна ситуація, коли партнер змушений зосередитися на власних почуттях і проблемах – серійний зрадник вважає, що його кинули.

Шукає “ідеального партнера”. Жива людина не може бути центром чийогось світу та не обманювати сподівань партнера. Відокремлення – невід’ємна частина будь-яких стосунків, але якщо вона породжує у вашому партнерові невпевненість, він шукатиме іншу “ідеальну” людину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.