На Прикарпатті конфлікт між чоловіками закінчився різаниною

Подія трапилася 2 квітня ввечері у с. Маріямпіль Галицького району. Встановлено, що до вчинення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких потерпілого було доставлено у лікувальний заклад, причетний 41-річний житель Львова.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

До чергової частини Галицького відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря амбулаторії с. Маріямпіль, про те, що до них доставили 28-річного місцевого жителя  з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

На місце злочину одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілий із своїми товаришами та собакою навідався до сільського магазину. В приміщення торгового закладу зайшов ще один чоловік зі своїм собакою. Пси почали  кусатися. Через це один із власників собак, місцевий житель, ударив тварину. Це стало причиною конфлікту між чоловіками, а потім і бійки, під час якої підозрюваний, чоловік, який проживає у Львові, вийняв ніж та наніс тілесні ушкодження іншому.

Після скоєного зловмисник пішов додому, де потім його затримали правоохоронці. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожу позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

У справі призначено проведення експертиз. До слова, обидва з чоловіків були вже судимі раніше. Підозрюваний сидів за хуліганство, а потерпілий – за збут та зберігання наркотичних речовин.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.