Переможець “Голосу країни” Олександр Клименко розповів про те, яка Тіна Кароль в роботі

Отець Олександр розповів про свого вимогливого тренера.

Представник команди Тіни Кароль, священик УПЦ Олександр Клименко , який вчора став переможцем шоу “Голос країни-7”, поділився своїми враженнями про те, як йому працювалося зі своїм зірковим тренером.

Про це він розповів журналістам “Сніданку з 1 + 1”.

“Тут потрібно розуміти, якщо вона знає, що у тебе вільний день, то той день буде повністю в її розпорядженні і ці репетиції будуть і по 10, і по 15 прогонів. Вона відточує, вона не чіпає ні жестів, ні рухів твоїх, але все, що стосується співу, – вона просто розбирає на атоми пісню. Майстер своєї справи “, – відгукнувся про Кароль її підопічний.

У той же час він подякував знімальній групі, що графік репетицій і зйомок співвідносили з його службами в церкві.

“Завдяки всім, хто працює на проекті, наскільки можна було, пробували мої служби співвідносити з графіком репетицій. Я іноді жартував, говорив:” Мабуть, на каналі стежать за церковним графіком “, за моїм особисто. Тому що іноді виходило так, що я 10 днів поспіль зайнятий, служу і потім один лише єдиний день, який у мене є, ось там і запис, і якась репетиція “, – зазначив Клименко.

Слід зазначити, що протягом всього шоу Клименко вражав суддів і глядачів проекту проникливим виконанням світових хітів.

Так, на сліпих прослуховуваннях він виконав пісню Миколи Мозгового “Материнська любов” , в ході вокальних боїв заспівав хіт всесвітньо відомого співака Стінга Shape of my heart , а потім зворушив виконанням пісні “Мить” популярної української рок- групи “Океан Ельзи”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.