В Косові п’яний мажор напав на працівників та відвідувачів заправки (відео)

В Косові п’яний чоловік здійснив напад на відвідувачку та працівницю АЗК, тому що ті зробили йому зауваження, що він перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння.

До АЗК WOG, що  знаходиться в Косові, під’їхав автомобіль з якого вийшов чоловік, за всіма ознаками, в стані алкогольного сп’яніння.. На зауваження однієї з відвідувачок, що в такому стані за кермом перебувати і протизаконно, і небезпечно, п’яний чоловік накинувся на жінку й вона змушена була рятуватися втечею. Дісталося й працівниці крамниці при АЗК. Якби не втручання працівника заправки, то жінкам дісталося б більше.

Після того, як неадекватний відвідувач сів в автомобіль і від’їхав, була викликана поліція. На здивування постраждалих, через певний час після телефонування в поліцію, п’яний дебошир повернувся в супроводі чоловіка в цивільному, який назвався начальником поліції. Доки він розбирався з потерпілими, винуватець інциденту спокійно (разом з приятелем) вибирав собі пиво.

Керівництво АЗК стверджує, що даний чоловік вже неодноразово влаштовував подібні дебоші у них на заправці, але поліція на звернення не реагує.

 

За словами громадського активіста Віталія Мацьоцького, п’яного нападника звати Олег Пророчук і він є колишнім працівником косівської міліції, який неодноразово попадався на водінні в нетверезому стані.

За інформацією “Версій”, Олег Пророчук не має відношення до колишнього директора національного парку “Гуцульщина” Василя Пророчука.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.