Сів зверху і почав душити: на Прикарпатті директор школи жорстоко покарав учня за телефон(відео)

На Прикарпатті директор Дубовецької школи Василь Ковальчук побив дев’ятикласника Артура Савчука нібито через те, що той користувався мобільним телефоном  на уроці. У результаті у хлопця черепно-мозкова травма та струс мозку.

За версією Савчука, на уроці креслення не у всіх були підручники, тому директор дозволив деяким із них сфотографувати матеріал. Потім чоловік нібито кинувся відбирати телефон в учня.

“Виривав із кишені телефон. Потім узяв за куртку, за груди і кинув на крісла. Я встав. Він знову мене на парту, сів зверху, почав душити і забирати телефон”, – розповів Савчук.

Колеги директора вважають, що учень каже неправду. Він нібито фотографував не підручник, а самого педагога.

“Після того, як учень встав без дозволу і почав знімати директора ззаду, намагався відібрати телефон. Тому що їхнє використання на уроках заборонено”, – зазначила заступник директора з виховної роботи Катерина Галюк.

Рідні ж Артура стверджують, що якщо все було так, як кажуть колеги директора, тоді чому той пропонував 10 тисяч гривень за те, щоб заяву забрали з поліції.

Відомо, що випадок побиття дітей непоодинокий у навчальному закладі. Наприклад, учні могли дістати на горіхи за те, що у холодному класі сидять у куртках.

За словами начальника Галицького відділу прокуратури Ігора Тюшка, розслідування у справі триває. Вже опитані свідки побиття – учні Артура.Також зазначається, що кілька років тому в директора Василя Ковальчука вже були проблеми із законом, коли старшокласник на шкільній толоці впав із дерева і зламав хребет. Тоді вини педагога не побачили.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.