«Бо хотів відпочити»: львівські поліцейські затримали чоловіка, який привів у готель підлітк

Вчора, 26 квітня, близько 16.00 години працівники готелю на вулиці Джерельній у Львові викликали патрульних і повідомили, що до них заселився підозрілий чоловік, який привів у номер неповнолітнього. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на прес-службу патрульної поліції Львова.

До прибуття поліції працівники готелю не випускали постояльців з номера. Коли правоохоронці прибули на місце, чоловіка і хлопця розвели у різні кімнати, щоб вислухати пояснення. 47-річний чоловік сказав, що цей 14-річний юнак – його родич, якого він запросив на морозиво, а потім привів у готель, бо той захотів відпочити. Натомість підліток розповів, що чоловік познайомився з ним у соцмережах ще влітку. Відтоді регулярно запрошує на зустрічі, за що платить йому гроші. Наприклад, за цю зустріч хлопець, як він сам каже, отримав 300 гривень.

Батько юнака помер, а мати в лікарні. Телефоном жінка заявила, що вперше чує про цього чоловіка і заперечила родинні зв’язки з ним. Крім того, в телефонній переписці обох осіб виявили і….ні повідомлення.

Чоловіка помістили в СІЗО. За розбещення неповнолітніх (ч.1 ст.156 ККУ) йому загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

«Варта1» поспілкувалася з працівниками готелю, які розповіли, що о 12.05 до них прийшов чоловік, який хотів забронювати номер. Мовляв, ввечері у нього поїзд, тож хоче трохи відпочити. Коли в нього попросили паспорт, він чомусь занервував. Після цього він пішов і повернувся до готелю о 15.25 з юнаком. Коли чоловік вийшов з номера і його запитали, що це за хлопець, він пояснив, що це його племінник, хоча пізніше назвав його похресником. Після цього персонал готелю намагався не випускати підозрілу пару з номера до приїзду поліцейських.

Читайте також  Міносвіти озвучило нові дати шкільних канікул

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.