Трагедія для всієї України. Кличко технічним нокаутом програв Джошуа(фото+відео)

Отже, Джошуа переміг Кличка в 11 раунді технічним нокаутом. Британський боксер зберіг усі свої чемпіонські пояси. А от подальша кар’єра Володимира Кличка тепер під великим питанням.

11 раунд. Знову в першій атаці Джошуа влучає. Йде вперед британець. Потім ще одне жорстке влучання. Кличко падає. Підіймається. Бій відновлюється і Джошуа знову влучає і Кличко знову падає. Все закінчується коли Володимир втретє опиняється на підлозі. Це чиста перемога Джошуа! Шкода, але Кличко програв.

10 раунд. Добре захищається Володимир. Зараз видно, що британець має резерв сил. А чи є вони у Кличко? Потрібно ще одне жорстке влучання. Тут має стати в нагоді досвід. В цілому рівний раунд.

9 раунд. Джошуа багато працює по корпусу Володимира. Він намагається заштовхати українця до канатів, але у нього це не виходить. Кличко ніби взяв паузу і економить сили. Будемо вважати, що це такий план.

8 раунд. Володимир йде в атаку. Британець відповідає джебом. Суперники уповільнились і виважено готують випади. Дуже потрібна серія ударів від Кличка, але Джошуа добре захищається.

7 раунд. Кличко хоче упіймати суперника. Він прораховує ходи аби завдати вирішального удару. Заважає йому запливше ліве око. Це погано. Потрібно завершувати бій в найближчих раундах. Перевага наразі на боці українця.

6 раунд. Кличко трохи ризикує і кидається на суперника. Той ухиляється. Але потім Кличко влучає і Джошуа падає на ринг! Британець підіймається, але має дуже розгублений і втомлений вигляд. Потрібно добивати суперника. На жаль, Володимир не зміг притиснути Джошуа до канатів.

5 раунд. Ураганний початок від Джошуа, Кличко пропускає серії ударів і опиняється на рингу. Це нокдаун. Потрібно вистояти! Кличко приходить до тями і намагається контратакувати. І у нього це виходить! Він кілька разів влучає. Неймовірний бокс! Браво, Володимир!

Читайте також  Супермодель виявилася занадто гарячою навіть для Instagram

4 раунд. Знову пройшов у Кличка правий. Джошуа намагається відповісти, але Кличко контролює бій. Він добре рухається і читає наміри суперника. Складається враження, що Джошуа важкий і вже втомлений.

3 раунд. Вицілюють суперники один одного. При цьому Джошуа активізується і робить кілька спроб зачепити нашого боксера. Кличко щось задумав і чекає на помилку британця.

2 раунд. Кличко розпочинає активніше, пройшов його правий. Джошуа нервує. Трибуни вимагають від нього йти вперед. Британець не ризикує, а Кличко дуже впевнено рухається і захищається. Поки що наш боксер не йде у близький бій.

1 раунд. Обережно розпочинають суперники. Помітно нервують. Боксери наразі лише перевіряють один одного поодинокими ударами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.