Топ-5 вакансій із найбільшою зарплатою в Івано-Франківську

Багато галасу даремно – так можна охарактеризувати ситуацію на ринку праці, котра склалася з початку цього року, коли уряд збільшив розмір мінімальної зарплати до 3200 гривень. Усі жахнулися, що опустяться до рівня «мінімалки», а тому не зможуть багато чого собі дозволити. Але ж не всі у нашій державі отримують мінімальні доходи. Свідченням тому є і вакансії, зареєстровані центрами зайнятості по всій Україні. Роботодавці, котрим потрібні спеціалісти, вказують значно вищий рівень заробітної плати.

Результат пошуку зображень за запитом “велика зарплата”

Тому сьогодні пропонуємо рейтинг найбільш оплачуваних вакансій в Івано-Франківську, інформує ЗК.

ТОВ «Електролюкс Україна» шукає на роботу головного енергетика. Очевидно, запити пошукачів роботи не співпадають із вимогами роботодавця, оскільки ця вакансія виставлена ще 4 січня цього року. Кандидатам на таку посаду пропонують відносно немалу заробітну плату – 8 тисяч гривень. Вимоги підприємства до потенційного працівника обумовлюються декількома вимогами. Найперше шукають спеціаліста із повною вищою освітою та трирічним стажем роботи. А от завдання і обов’язки такого працівника на підприємстві будуть чималі. У запитах роботодавець вказує, що від кандидата вимагатиметься управління споживання газу та заощаджень діяльності на підприємстві, входу-виходу води, повітряним тиском; розподіл систем (газ, вода, повітря, електроенергія) та управління безпекою обладнання; планування збереження витрат електроенергії, газу та води; нагляд за утриманням у справному стані та безпечною експлуатацією пасажирських ліфтів АПК; участь у реалізації економії споживання, ремонт інженерних комунікацій. Володіння англійською мовою, знання ПК. Щодо заохочень, то на підприємстві пропонують п’ятиденний робочий тиждень по вісім годин щодня із оптимальними умовами та харчуванням.
На другій сходинці нашого рейтингу перебуває вакансія, створена того ж дня, що й перша. Рівень заробітної плати значно відрізняється. 6500 гривень пропонують потенційному інженеру-технологу на ТОВ «Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед». Всі умови при прийнятті на роботу аналогічні, як і для лідера нашого топ-5, лише трохи менше виписаних обов’язків. Тут потенційний працівник дбатиме про підготовку технічної документації, а також займатиметься контролем за дотриманням технологічного процесу. Очевидно, запити наших краян значно вищі від пропозицій.
17 лютого зареєстрована вакансія інженера-проектувальника у КП «Івано-Франківськміськсвітло». Підприємство пропонує зайнятися розробкою окремих частин проекту на основі новітніх науково-технічних досягнень, вітчизняного досвіду проектування будівництва, експлуатації об’єктів та використання засобів автоматизації. І за це все пропонують заробітну плату 6478 гривень.
Наступні чотири вакансії появилися на сайті Центру зайнятості одночасно, бо усі вони відкриті одним приватним підприємцем. Він шукає двох вишивальників і двох швачок для виготовлення весільних суконь із зарплатою 6 тисяч гривень. Вимоги до вишивальниць – оздоблення та декорування весільних суконь бісером. Для цього достатньо мати професійно-технічну освіту і бажання працювати. І що найбільш примітно, що роботодавець не вимагає ані вікового цензу, ані стажу роботи. Від швачок вимагається тільки вміння шити весільні сукні. Фірма знаходиться в Івано-Франківську на вулиці Симоненка.
Замикає наш рейтинг одразу шість вакансій із однаковим рівнем заробітку, що пропонують замовники. Заробітну плату 5500 гривень мають усі шанси отримати технік на ТОВ «Електролюкс Україна», директор ТзОВ «Інжир-ІФ», лікар-фізіотерапевт у яремчанському пансіонаті «Прикарпатські зорі», інженер на ТОВ «Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед», електрогазозварник та слюсар-сантехнік на ТОВ «Сервіс-Сіті-Іф». Від електрогазозварника вимагається трирічний стаж, професійно-технічна освіта. Серед його обов’язків – виконувати газозварювальні роботи при встановлені дверей та решіток в під’їздах житлових будинків, ручне та газове зварювання деталей, готувати поверхні, контролювати процес зварювання та якість шва. Фірма, котра шукає такого спеціаліста, лише вимагає при наявності посвідчення електрогазозварника добросовісно і якісно виконувати роботу. На сантехніка ця фірма покладає обслуговування житлових будинків у центральній частині міста.
Топ 5
1. Головний енергетик – 8000 грн.

Читайте також  Бюджет участі: У Франківську хочуть створити кризовий центр для постраждалих від домашнього насильства

2. Інженер-технолог – 6500 грн.

3. Інженер-проектувальник – 6478 грн.

4. Вишивальник і швачка – 6000 грн.

5. Технік, директор, лікар-фізіотерапевт, інженер,
електрогазозварник, слюсар-сантехнік – 5500 грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.