Завідувач відділення Івано-Франківської ОКЛ, який “погорів” на хабарі, сам прийшов до слідчого та отримав повідомлення про підозру

Як повідомляла раніше Фіртка, 24 квітня СБУ затримала на хабарі у 4100 гривень завідувача відділення обласної клінічної лікарні.

У таку суму медик оцінив проведення операції та видачу виписки про проходження лікування. Кошти 58-річний завідувач одержав у службовому кабінеті.

Як повідомила речниця обласної прокуратури Іванна Федик, медику вже повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 КК України.

“За інформацією начальника відділу прокуратури області, медик сам з’явився до слідчого управління поліції. Наразі вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу”, – зазначила речниця.

Нагадаємо, після затримання на сайті ОКЛ громадська рада та лікарі опублікували свою позицію, називаючи такі дії – “моральним правом на подяку”.

27 квітня під стінами Івано-Франківської облдержадміністрації відбувся багатолюдний флешмоб медиків, які виступили на захист свого колеги. Медики запевнили журналістів, що їхній колега не міг взяти хабар і став жертвою “підстави” з боку правоохоронних органів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.