Батько Турчинова став есесівцем, коли йому виповнився один рік, – версія російських пропагандистів (відео)

Російські спецслужби продовжують системну роботу з компрометації Секретаря РНБО України Олександра Турчинова. Черговий “сюжет” вони підготували до річниці трагічних подій в Одесі, що відбулися 2 травня 2014 року.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на користувача YouTube Kosmonavt Gagarin, про це йдеться в сюжеті російських пропагандистів.

За інформацією російських пропагандистів, батько Олександра Турчинова – Валентин Іванович Турчинов, коли був червоноармійцем, не просто здався в полон німцям, а вступив на службу в СС, де відзначився “в каральних операціях зі знищення мирних жителів Брянської та Гомельської областей”. Його син, за словами пропагандистів, продовжив цю традицію, “провівши каральну операцію в Одесі”.

Цього року російськими спецслужбами покладалися великі надії на масові заворушення в Одесі, але їхні надії знову не справдилися.

Щодо служби в СС батька секретаря РНБО, то згідно з інформацією, отриманою нами, батько Олександра Турчинова Валентин Іванович Турчинов народився в 1940 році, отже, в 1941 йому виповнився рівно 1 рік. Саме тоді, за версією російських фахівців пропаганди, він здався в полон і вступив на службу в СС.

Росіян такі “невідповідності” не напружують – “ватники” з’їдять. Так, і соцмережі, і деякі зливні бачки України із задоволенням це розтиражують.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.