Цими вихідними в Івано-Франківську відбудеться ювілейне паломництво до Чудотворної ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської (програма)

Ювілейне паломництво до Чудотворної ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської з нагоди 100-річчя фатімських об’явлень і 80-ї річниці коронації папськими коронами

 
Урочистості відбудуться у Відпустовому Місці Матері Божої Ласкавої Станиславівської, у храмі св. Івана Хрестителя, на вул. Микитинецькій у Івано-Франківську.
На підставі Папського Декрету надання Повного Відпусту Чудотворній Іконі Матері Божої Ласкавої Станиславівської, кожен, хто прийме участь у Ювілейному Паломництві, може отримати ласку Повного Відпусту, прощення усіх гріхів і їхнх наслідків.
ПРОГРАМА УРОЧИСТОСТЕЙ
Субота
13 травня
Велика Вечірня з Литією, ІСТОРІЯ ІКОНИ, Молебень до Матері Божої Ласкавої Станиславівської, Благословення Хворих, Історія Фатімських Об’явлень.�18.00 год.
Неділя
14 травня
АКАФІСТ ДО МАТЕРІ БОЖОЇ 9.00 год.
ВЕЛИКА УТРЕНЯ 10.00 год.
АРХИЄРЕЙСЬКА СВЯТА ЛІТУРГІЯ за участю Кир Йосафата Мощича
12.00 год.
ІСТОРІЯ ДВОХ ЮВІЛЕЇВ
13 травня 1917 року в селі Фатіма, у центрі Португалії, трьом дітям – Люсії, Жасінті, Францішку, коли вони пасли овець, явилася на хмарі прекрасна Пані, осяяна сліпучим світлом. Протягом шести місяців Мати Божа являлась дітям 13 числа кожного місяця. Вона закликала до покаяння та молитви на вервиці за грішників і задля навернення Росії. Під час об’явлень відбувалися різні чудеса і Мати Божа давала дітям послання. 1930 року Фатімські об’явлення були визнані Церквою.
У травні 1937 року Чудотворна Ікона Матері Божої Ласкавої Станиславівської була коронована папськими коронами за участю св. блаженних Єпископів-Мучеників Миколая Чарнецького, Григорія Хомишина, Григорія Лакоти, Івана Лятишевського, святого Максиміліяна Кольбе та кардинала Еудженіо Пачеллі, який через півтора року після Коронації став Пієм ХІ, Папою Римським. Це найбільша форма визнання чудотворності ікони у Католицькій Церкві. Станиславівська Коронація Ласкавої вважається найбільшою і наймасовішою подією в історії Івано-Франківська.

Читайте також  “Заламував та засовував в рот язик”: шокуючі деталі з інтернату де 16-річну вихованку змусили зробити аборт (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.