Смертельний вогонь: поліція з’ясовує причини загибелі матері та дітей-двійнят. ФОТО

Як вже повідомляв WestNews, ввечері 12 травня працівники ДСНС в області виїхали на виклик за повідомленням про пожежу в селі Березівка Тисменицького району, де під час гасіння вогню виявили у сусідній кімнаті від осередку пожежі житлового будинку тіло жінки та двох дітей.

На місце події виїхали і працівники слідчо-оперативної групи, які провели огляд місця події та тіл загиблих – жінки 1981 р.н., та двох її дітей-двійнят дочки і сина 2014 р.н. В результаті чого попередньо встановлено, що смерть наступила від отруєння чадним газом.

Правоохоронцями з’ясовано, що в період часу з 17:00 до 18:00 год. при необережному поводженні з вогнем загорівся елемент меблевої гарнітури (шафа) в приміщенні вітальної кімнати. Жінка із дітьми знаходилися в сусідній кімнаті – спальні. При огляді місця осередку пожежі виявлено залишки запальнички та залишки з-під коробки бенгальських вогнів та інші вогненебезпечні предмети.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження в ході якого з’ясовують причину пожежі. У справі призначено та проводиться ряд експертиз.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.