Топ-3 найдорожчих держзакупівель Івано-Франківщини за минулий місяць

Першого місяця 2016 року за даними офіційного веб-порталу держзакупівель в Івано-Франківській області було укладено 71 договір за результатами тендерів.

756441_640

Загальна сума, виділена з державного і міських бюджетів, складає більш ніж 105 мільйонів гривень, пише Антикорупційна платформа

Найбільша сума виділена на будівництво спортивного залу ЗОШ №16 (вул. Вовчинецька). Замовником виступило управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому. Участь у тендері приймали 6 учасників, перемогу здобуло ПП“ГалКомБуд”, яке висунуло найдешевшу пропозицію конкурсних торгів – 7 657 129 гривень. У 2013 році дане підприємство за результатами тендеру вже проведило роботи з реконструкції садка №17, сума договору тоді склала майже 3 мільйони гривень.

Друге місце у рейтингу найдорожчих угод січня посідає тендер на суму більш ніж 7 мільйонів гривень, оголошений відділом освіти Косівської райдержадміністрації. Предметом закупівлі є послуги теплопостачання в школи району. Закупівля включає в себе 21 лот, який між собою розділило 6 підприємств-монополістів у сфері теплопостачання на визначених територіях.

Предметом закупівлі третього, найдорожчого у січні, тендеру також є послуги з теплопостачання. Управління освіти Снятинської райдержадміністрації, за переговорною процедурою, уклало угоди з чотирма підприємствами-монополістами (ТзОВ «Паровик», ТзОВ «Західтеплоенергоінвест-Снятин», ТзОВ «Західтеплобуд-інвест», ТзОВ «ВТФ «Ренесанс» ЛТД») для забезпечення шкіл теплом. Загальна сума договорів за лотами склала більше 6 мільйонів гривень.

Варто зазначити, що у січні на постачання тепла і енергії в установи Івано-Франківщи було виділено більш ніж 65 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: