Родове прокляття: як зняти його за допомогою молитви

Як часто ми починаємо відчувати нездужання, занепад сил, звертаємося до лікарів, а вони тільки руками розводять, приймаючи нас за симулянтів. А вся справа в прокляття, яке діє таким чином, що наше фізичне тіло до певного моменту залишається здоровим, а астральне тіло, на яке було скоєно енергетичне напад, сильно хворіє. Наприклад, родове прокляття — це постійні смерті членів сім’ї.

Що являє собою прокляття?

Прокляття — негативна емоція, цілеспрямований енергетичний удар, створюваний людиною. Зазвичай воно б’є по страхам. Це світоглядна картина, діє на тих, хто вірує. Якщо людина наполегливо стверджує, що цього немає, в душі він вірить — це є. Не тільки вірить, але ще й побоюється цього. Жах людини можливо зіставити з вірусом, потрібно лише створити для нього умови, і він починає діяти, безжально знищуючи організм власного носія.

Будь-яка людина чогось побоюється. Багато переживають за близьких, хтось побоюється грабежів, автокатастроф або іншого. Острахів безліч, їх суть не має сенсу, важливо тільки те, що страхи просто є. У звичайному стані більшу частину свого життя людина не розмірковує про своїх боязнях, він зайнятий іншими проблемами і думає про це, лише коли з’являються відповідні умови.

Приміром, людина побоюється собак, він не розмірковує про це всі 24 години. Але якщо, гуляючи по вулицях, зустрічається пес, жах сковує і чоловіків, і жінок. Або інша ситуація: молода жінка побоюється стати жертвою грабіжника, вона не розмірковує про це постійно, однак, коли ввечері вона йде додому, прогулюється по безлюдній вулиці і зустрічає компанію хлопців, страх охоплює її. Вона отримує стрес. Досить імовірно, що ці хлопці виявляться звичайними хлопцями. Вони і не думали про неї як про засіб наживи. Однак жах не дозволяє так думати. Отже, такий вид негативного впливу — це активація всіх найбільш прихованих страхів особистості.

Алгоритм впливу

В момент, коли людина питає, проклятий він, всі потаємні боязні спливають назовні. При стандартних обставин вони не турбують, а проявляються лише при виникненні стресу. При прокляття ж страхи з’являються все і негайно, вони душать і знищують людину. Насправді наслати прокляття на особистість — це означає розбудити всі її побоювання і направити їх на її саморуйнування.

Коли персона зосереджується на фобіях, людина мимоволі пише негативну програму і добровільно її приймає. На виході генерується щось на зразок самопорчи. Далі цей негатив працює так, що збувається найгірше.

Як навести прокляття — алгоритм:

Створення негативної програми

Старт діяння негативної програми (зародження в розумі жертви думки про прокляття, зосередження на страхах)

Жертва зосереджується на своїх фобіях, з-за чого сама пише негативну програму.
Види проклять

Види проклять це швидше техніки, що застосовуються у відношенні людини:

Контактна
Безконтактне
Ритуальне.

Контактна прокляття особистості. Ясно по найменуванню, що в цій техніці потрібен контакт з жертвою (очі в очі, розмова по телефону). Ключовим моментом техніки є повідомлення про жертви факт прокляття.

Читайте також  Сьогодні в Україні відзначають День рибалки

Безконтактне прокляття. Ця техніка хороша для людей з дуже сильною внутрішньою енергетикою. Ви подумки посилаєте негатив в сторону жертви, яка може і не підозрювати про це.

Ритуальне прокляття людини. Дуже стародавня техніка. Її значення полягає в особливих ритуалах або їх серії. Ритуальне прокляття можливо зіставити з псуванням, коли застосовуються різні обряди і залучається зовнішня енергія.

Прокляття всього роду

Родове прокляття – це те, що передається з роду. Мета — смерть повного складу сім’ї, а причини накладення можуть бути різні. Руйнівний магічне вплив, спрямований на групу людей, поєднаних родинними зв’язками (Рід). Подібне шкідливий вплив може поширюватися не тільки на сьогодні живуть, але на всіх майбутніх родичів, тому і називається родове прокляття. Поширюється на кілька поколінь, до 13.

Родове прокляття по жіночій лінії може виявитися наслідком негативних вчинків предків і цілеспрямованим впливом на них для покарання. Якщо енергетика жертви слабка, то загрожує захворювання, каліцтва. Навіть можуть бути труднощі з людьми, предметами.

Ознаки прокляття роду:

Дівчата (чи хлопці) в роду хворіють характерними підлозі захворюваннями.

По чоловічій або жіночій лінії відсутня потомство. Доживаючи до прикордонного віку, людина втрачає все і починає заново.

Емоційні і душевні катастрофи. Люди, просто втрачають контроль над собою, часто переживають розчарування, депресія, невдачі, незрілі, відступники.

Хронічні або повторювані хвороби. Спадкові захворювання.

Катастрофа в шлюбі. Безперервна фінансова недостатність.

Ознаки родового прокляття, перераховані тут, можна доповнювати виходячи з досвіду. Зняття родового прокляття можливо шляхом реалізації спеціального ритуалу.

В першу чергу необхідно обрати хорошого цілителя і звернутися з питанням, як зняти родове прокляття.

Якщо ви не маєте можливості знайти справжнього майстра, так як вони рідкість, то можливо спробувати полегшити собі життя автономно. Ритуалів чимало: так, найбільш популярний — молебень про зняття родового прокляття.

Варто відзначити, що в одному і маги, і фахівці одностайні: в знятті кожного негативу ключове — здатність прощати. Адже чуйні і доброзичливі люди нечасто бувають прокляті. Тому, якщо вас прокляли і прокляття подіяло, винні ви самі.

Як довго діє негатив?

В ідеалі дія триває, доки жертва жива, проте на практиці час діяння прокляття залежить від різних умов. Це світоглядна картина, слідчо, вона є, поки в неї вірять, коли людина ліквідує цю світоглядну картину, вона втрачає власну силу. Чим мнительней особистість, тим триваліший і більш руйнівною стане надану вплив. Ще важлива сила мага — інформацію про прокляття повинен озвучити жертві маг для найбільшого ефекту.

Чим прокляття відрізняється від псування і пристріту?

Не потрібно плутати прокляття, пристріт і псування. Визначимо характеристики кожного з видів. Пристріт — миттєвий енергетичний удар, його кінцева мета — заподіяння шкоди. Пристрітом в народі вважають психологічний напад. Він може виявитися осмисленим або неусвідомленим. Споконвіку для позбавлення від пристріту застосовувалися сіль і вода. Пристріт несе добро, здоров’я та удачу. Він може знищити урожай і худобу селянина, завдати шкоди не тільки людині, але і техніці. Хвороба, викликана цією напастю, є злом, яке не може визначити лікар.

Читайте також  Курорти України можуть закрити на карантин. Чи скасовувати відпустку і як не захворіти COVID-19

Псування – програма негативу, впроваджувана і складається магом в енергоінформаційне поле жертви. Як правило, дія починається не відразу. У спеціальній літературі під наведенням псування розуміється потужний вербальний (словесний) гіпнотичний посил з побажанням неприємностей конкретній людині чи групі людей. Тобто вміле наведення псування безпосередньо пов’язане з вербальним впливом на свідомість іншої людини. Це згубний вплив. Прокляття — негативна програма, яка в ролі головної складової застосовує світоглядну картину, располагаемую в розумі жертви. Страждалець сприймає її як існуючу.

Практичне обгрунтування процесу прокляття

Як наслати прокляття на людину? Прокляття людини представляється процесом, що складається з декількох елементів, розберемо, що це таке:

Психологічний напад. Дозволяє донести негативну програму і розбудити світоглядну картину прокляття.

Зміцнення в свідомості жертви механізму прокляття на підсвідомому та інтелектуальному рівні. Досягнення розуміння жертвою факту прокляття, прийняття цього як даності.

Створення негативної програми в розумі жертви.

Добивка «клієнта». Це потрібно для того, щоб людина не списав невдачі на збіг і не скасував дію прокляття. Можна нагадати жертві про прокляття будь-яким способом зв’язку, благо їх зараз багато.

Практичні методи прокляття

Прокляття в обличчя. Це просто, але дуже ефективно. Особливо сильно діє на прихильників езотерики. Отже, при зустрічі обраної жертви необхідно, дивлячись їй в перенісся і сконцентрувавши всю силу своєї ненависті, сказати: «Будь проклятий!» Мова не повинна бути сухою, вкладіть максимум емоційності, на яку здатні. Говоріть чітко і добре поставленим голосом. Так інформація швидше дійде до об’єкта. Ні в якому разі не зривайтеся на крик або вереск.
Прокляття з побажанням. Як зробити так, щоб людина зрозуміла, що саме ці неприємності прийшли у зв’язку з прокляттям? Це елементарно. В момент виголошення прокляття побажайте йому конкретні події. Це крім інформаційної функції несе в собі ще закрепительную. У розумі страждальця сформується картинка, яка буде впливати на свідомість людини. Відома фраза «щоб ти жив на одну зарплату!» — стовідсотковий приклад побажання при прокляття. Ідеальне побажання, якщо воно прямим попаданням зачіпає головні фобії людини. Природно, щоб дізнатися страхи жертви, з нею потрібно бути знайомим або входити в коло спілкування цієї людини. Бажати можна чого завгодно: автокатастрофу, вічне самотність, безгрошів’я або переслідують невдачі. Текст побажання необхідно вимовляти скоромовкою, не збиваючись і не відволікаючись на гнівні крики жертви.

Виконавши один з цих прийомів, чого ви досягнете? Ви створите особливі відповідні умови для запуску механізму впливу прокляття на особистість людини. Атака, проведена вами, повинна вивести об’єкт із стану рівноваги, зробити його вразливим. Торкнувшись найбільш хворобливі фобії, ви напевно створите світоглядну картину прокляття і додайте її в свідомість людини. По закінченні декількох днів обов’язково проведіть добивку.

Читайте також  Молодій мамі з Івано-Франківська, яка працює в патрульній поліції, потрібна допомога (реквізити)

Застосування добивки

Добивку застосовують, як правило, після трьох днів, максимум тижня. Можна зателефонувати жертві і сказати проклинающую мова повторно. Якщо зв’язатися по телефону вам в тягар, напишіть СМС або відправте паперовий лист. Будь-який з способів добивки буде ефективним. Важливо, що послання прийде адресату і буде ним прочитане.

Чорний посаду і безконтактний вплив

Цей спосіб є безконтактним прокляттям. Для його виконання треба дотримуватися суворий піст (лише хліб і вода). Дотримуються його від тижня до місяця. У фінальний день посту виготовте для себе улюблену їжу, накрийте стіл, поставте на нього блюдо, сядьте поруч, відчувати її запах, уявіть, наскільки вона смачна, як хочеться її з’їсти. Потім встаньте з-за столу, візьміть все те, що приготували, і викиньте у відро для сміття. Вселите собі — ворог винен у вашому голодуванні, це з-за нього не вийшло скуштувати обожнюваних страв.

Далі зберіть в собі всю лють і ненависть до об’єкта, підійдіть до столу і зло, стукаючи кулаком по столу, прокричите: «Да будь ти проклятий!». Механізм роботи чорного поста і його відмінна риса в тому, що його можна використовувати, якщо вам недоступний об’єкт та контактна дія ви провести не зможете.

Потрібно тільки сильна енергетика мага, в народі ненависть проклинающего як раз має необхідний заряд і силу. Пост дуже важливий, так як готує мозок до певної інтенсивної енергетичної діяльності. При бажанні можна комбінувати способи прокляття, це підсилить ефект.

Зняття прокляття

При усвідомленні, що вас прокляли, не варто очікувати звершення прокляття, потрібно його зняти.
Незалежно від того, які причини викликали прокляття, щоб провести його зняття, повинна бути прочитана молитва, а якщо це родове прокляття, потрібно регулярно читати особливу молитву.

Однак мало просто прочитати і заспокоїтися. Подібний підхід не гарантує досягнення мети. При неправильно проведеної роботи з’являється розчарування як у молитвах, так іноді і в житті, людина здасться на милість неприємностей. Краще звернутися до цілителя.

Прокляття – це область негативної енергетики, підкріпленої силами проклинающего. Тому все буде залежати від ваших сил. Прокляття як енергетичні згустки дуже сильно насичені енергією, тому можуть жити досить довго. Зазвичай для прокльони маг або шаман використовує свою негативну енергетику, створюючи енергетичний згусток і наповнюючи його темною енергією. Зняття прокляття самостійно здійснити вкрай складно, потрібна робота не тільки на духовному рівні, але і на психологічному. Це загальні принципи і поняття про прокляття.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.