Як дізнатися, скільки було коханців у жінки

Чи здатна жінка запам’ятати всіх героїв-коханців, з якими їй судилося переспати за все своє свідомо-статеве життя? Виявляється, – так! Навіть якщо дівчина одним махом спробує викреслити колись коханого, а нині ненависного чоловіка з своєї пам’яті, жіночий організм “вдячно” збереже всю інформацію про нього: вік, зріст, вагу, колір очей, расову приналежність.

До сенсаційного висновку пришли вчені Каліфорнійської клініки практичної цитології. Вивчаючи склад вагінального секрету, виявили цікаву особливість жіночого організму: виявляється, внутрішні статеві органи жінки мають унікальні клітини, здатні уловлювати і зберігати генетичну інформацію про всіх тих чоловіків, які коли-небудь мали статеві контакти з даною представницею прекрасної статі.

Під мікроскопом в цитоплазмі цих клітин були виявлені якісь вкраплення. Подальше дослідження показало, що ці самі вкраплення ніщо інше, як генетичні залишки від сперматозоїдів.

Вчені вважають, що виявлені клітини виконують архіважливу функцію: через декілька годин після кожного статевого акту вони поглинають залишки “непотрібних” сперматозоїдів в статевих органах жінки. Інакше чужорідні тіла (сперматозоїди) могли б викликати запалення в порожнині матки! Проте, подібно до своїх господинь, клітини-двірники далеко не завжди послідовні в своїх діях: поглинаючи сперматозоїдів, вони розчиняють їх не до кінця, внаслідок чого всередині тих самих клітин залишаються білкові вкраплення – окремі, практично не розчинні ділянки генетичного ланцюга.

По кількості цих генетичних ланцюжків можна зробити висновок про те, скільки у жінки було статевих партнерів. А по фрагменту ДНК, узятому з цих ланцюжків, без особливих зусиль можна визначити деякі “технічні” характеристики екс-коханців: їх вік, вагу, зріст, колір очей і волосся.

Передбачаючи бурю емоцій ревнивих чоловіків, хотілося б підкреслити, що гени колишніх коханців жінки настільки розрізнені, що їх впровадження в ДНК жіночої яйцеклітини на 100% виключене, а тому народження дитини від дядька Васі з вушками “від дядька Гени” і носиком “від дядька Петі” генетично неможливо!

Читайте також  Жінка поверталася з роботи і загинула внаслідок падіння дерева під час буревію

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.