Ледве її позбулися: нардепи ТАКЕ розповіли про Надію Савченко, що важко не зашарітися

Народні депутати в річницю виходу на свободу своєї колеги позафракційного нардепа Надії Савченко заявили, що вважають її проектом російських спецслужб і не бачать майбутнім президентом України.

Ми її провели в парламент із метою, щоб вона могла отримати свободу, як одна із заручниць Путіна, а зараз вона вирішила займатися депутатством… Як людина, я вважаю, що вона непогана, але як політик – це не те, чого чекають від неї виборці”, – зазначив нардеп від “Батьківщини” Ігор Луценко.

Солідарний із ним позафракційний нардеп Віктор Чумак.

“Я не прихильник конспірологічних теорій, але коли Савченко поїхала туди (на окуповану частину Донбасу. – Ред.), повернулася назад, поїхала туди, знову повернулася назад, я просто сказав, що звичайна людина не могла б зробити так. Мене б бойовики до себе не пустили і від себе не випустили б, це точно. Якщо її пускають, значить є домовленості, з ким і як – це треба запитати у Савченко”, – сказав він.

У свою чергу представник “Опозиційного блоку” Юрій Павленко заявив, що не бачить Савченко президентом.

“Я не вірю в президентські перспективи Савченко, я не вірю в перспективи політичної сили, якщо вона з’явиться, яку вона (Надія Савченко. – Ред.) очолить”, – сказав Павленко.

“Закон, який назвали її іменем, який вона ініціювала, Верховна Рада в піар-угарі підтримала, це один із найбільш шкідливих законів, який був прийнятий за весь час незалежності у сфері кримінально-процесуального законодавства. Тому що завдяки цьому закону, якого немає ніде в світі, вийшли на волю тисячі людей, які скоїли вже 56 убивств, сотні розбійних нападів, тисячі пограбувань. Минулого тижня ми цей закон скасували, і Слава Богу”, – сказав нардеп Антон Геращенко від “Народного фронту”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.