До прикарпатського бійця, який лікується в Іспанії, приїхали рідні та кохана (фотофакт)

До Олега Івахнюка приїхали мама, брат і кохана жінка. Їх приїзд оплатила Україна. Живуть вони безкоштовно на квартирі в одній з іспанських родин, яка погодилася допомогти.

12670119_966893026693308_1345965542882069895_n__large

Їхня присутність є надзвичайно важливою для Олега. Щодо його стану здоров’я, то наразі відомо, що реабілітолог задоволений тим, як поправляється хлопець. Він уже намагається ставати на праву ногу, інформують ”Вікна”.

Сам Олег Івахнюк задоволений. Його уже значно менше турбують судоми і немає того нестерпно болю, який був раніше, інформують волонтери “Con Ucrania”.

”Пролежні загоюють добре, очікуємо що в межах 2-х місяців закриються (можливо, потрібна буде маленька пластика одієї з них, а можливо й ні). Правою ногою робить рухи в коліні в межах 15-30 градусів, чого раніше не було… Прийшов час пробувати ставити його в ”станок” для опори на обидві ноги, хоч ригідність ще дуже висока. Для того, щоб знати як себе поведе роздроблени кульшовий суглоб, в даній ситуації будемо консультуватись із травматологом в приватному порядку (з оцінкою можливості протезування)”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, волонтерам вдалося зробити майже неможливе й калушанин Олег Івахнюк, який понад рік був прикутий після поранення до ліжка, поїхав на лікування до Іспанії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: