Прозріли: кримчани попросили російську “шваль” забратися з півострова

У мережі показали, як жителі Криму ненавидять «ПанаЄхавших» росіян.

Повідомляє портал АНТІКОР з посиланням на ЗМІ.

Жителі окупованого Криму не очікували такого нашестя росіян, які переїхали на півострів з різних куточків РФ. Кримчани нарешті прозріли й побачили, який «русский мир» вони привезли на їх землю. Мешканці півострова почали висловлювати своє невдоволення. Поки тільки в соцмережах.

Листування кримчан і росіян опублікував в Twitter користувач кримський бандерівець.

Крим. Севастополь. Вата ненавидить «панаєхавших». «Понаехавшие» ненавидять місцевих. Ідилія. З кожним роком жити гірше і веселіше. Почитайте,

-зазначив користувач.

Хочу занести в чорний список кількість приїжджих людей в місті! Досить! Повертайтеся назад до себе додому, вам тут не раді! Жило місто спокійним своїм життям і тут наїхало «швалі всякої»! «Супер фахівці», які в рідних містах не знадобилися, бомжі і т.д. Просто задрали. Дихати тісно від вас,

-написала анонімно жителька Криму.

Вона уточнила, що народилася в Севастополі і ніколи там «такого лайна не було». Її підтримали і інші кримчани.

Та вже, школи битком, в садах діти на підлозі сплять, тазики на дорогах, люди злі, без грошей, продуктів немає нормальних. До моря можна, в ліс не можна. Будинки стоять, як у Москві, а сюди всі пруть і пруть. дороги всі обвалилися, дерева спиляли. Як далі жити? Тут своїм працювати ніде, куди всі їдуть?

-написала Світлана Кремінь.

На що переселенка з Сибіру відповіла:

Я в шоці. У мене просто очі вивалилися від таких слів! Коли їхала сюди, мені говорили, що севастопольці все ввічливі і привітні. А все не так. Попрацювавши в банку, надивилася на цих ввічливих. Але так не можна, у мене слів немає, просто в шоці!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.