“Свято для своїх” від будівельної компанії “Вертикаль” (фото+відео)

В Івано-Франківську на вулиці Декабристів відкрили новий сквер. Територію поруч з житловим комплексом “Веселка річкова” впорядкувала будівельна компанія “Вертикаль”.

Тепер тут клумби з квітами, лавочки та гойдалки для дітей, а також сучасне освітлення у вечірній час. Раніше на цьому місці було ледь не сміттєзвалище.

Олена Недельчак керівник відділу продажів будівельної компанії “Вертикаль”: “Ми пообіцяли нашим покупцям, нашим мешканцям, що до завершення будівництва ми облагородимсо цей скверик. Для нас не стоїть завдання тільки продати квартири і забути. Ми дбаємо про те, щоб нашим мешканцям було комфортно, щоб вони проводили час, поруч річка, щоб всім було зручно”.

З нагоди відкриття нового скверу будівельна компанія “Вертикаль” влаштувала “Свято для своїх” під час якого мали можливість познайомитись, поспілкуватись сусіди з прилеглих будинків.

Мешканці житлового комплексу “Веселка річкова” таким приємним сюрпризом надзвичайно задоволені.
Ганна Волянюк мешканка ЖК “Веселка річкова”: “Я взагалі дуже активна мамочка, у мене троє дітей. Район тихий, чудове місце, є де гуляти діткам, це не центр, ми не дихаємо вихлопними газами. Більше плюсів”.

Особливо впорядкованому скверу тішаться батьки з малечею. Адже обираючи житло від будевельної компанії “Вертикаль” мешканці отримуютьли не лише квадратні метри, але й зелену зону поруч будинку, де можуть комфортно відпочити в тіні дерев.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.