Святослав Вакарчук відповів на запитання про своє президентство(відео)

Вакарчук відповів на чутки про те, що його розглядають як кандидата в президенти України.

“Моїм завданням в цілому, яке я бачу для себе, окрім творчого задоволення, – зробити так, щоб всій країні жилося якомога краще”, – зізнався співак

Фронтмен групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук відповів на чутки про те, що його розглядають як кандидата в президенти України. Перед концертом у Лисичанську журналісти запитали у музиканта, чи буде він балотуватися і брати участь у виборах, передає Ukr.Media.

“Я бачу сьогодні своїм завданням зробити добре, підняти настрій всім людям, які приїхали сьогодні в Лисичанськ і в інші міста. Це те, що повністю займає мій час, мою енергію, моє бажання. Так само і інші речі, які я роблю поза сценою, я їх робив, роблю і буду робити, тому що моїм завданням в цілому, яке я бачу для себе, окрім творчого задоволення, – зробити так, щоб всій країні жилося якомога краще. Я буду вибирати для цього всі методи, які я вважаю найбільш ефективними. Зараз я вважаю найбільш ефективним цей метод”, – цитує співака ” Східний фарватер “.

На запитання, чи не страшно Вакарчука з бендом приїжджати до прифронтового міста в зоні АТО, лідер гурту відповів, що не боїться.

“Я не ділю Україну на зони. Для мене вся Україна єдина. Єдине – складаються важкі обставини. Але велика кількість людей слухає нас, любить нас, підтримує нас. Це було б просто зрадою – сказати “ні, ми боїмося, тому ми туди не поїдемо”. Вони ж їдуть через кордони, за багато сотень тисяч кілометрів, слухати нас, купують квитки на наші концерти, – то як нам кілька разів в рік не приїхати сюди? Я собі цього не можу уявити. Ні, ми не боялися, з радістю приїхали і з радістю будемо виступати”, – говорить рокер.

Читайте також  Святослав Вакарчук допоможе врятувати життя франківській журналістці

Говорячи про окупованих територіях Донбасу та Криму, він зазначив, що “Океан Ельзи” робить все, щоб не втратити людей по той бік кордону.

“Майже на кожному концерті від Львова до… не повірите, Лос-Анджелеса до нас приходять люди з Донецька або Луганська, або з Шахтарська, або з Горлівки, тримають українські прапори з написами, тому для нас це не дивно. Ми дуже раді, що можемо об’єднати всіх українців незалежно від того, де вони живуть, і де вони волею обставин опинилися. Українські прапори з Криму супроводжують нас на всіх концертах туру”, – каже Святослав Вакарчук.

До речі, бійці АТО подякували “Океан Ельзи” за приголомшливий концерт на Донбасі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.