Правоохоронці розповіли про обставини жорстокого убивства, яке трапилося вчора на «Пасічній» (фото)

12 червня до Івано-Франківського відділку поліції надійшло повідомлення від 54-річного місцевого жителя про те, що він виявив свого сина без ознак життя у власному помешканні.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які встановили обставини події, які призвели до трагедії. Як з’ясували, напередодні ввечері близько 22.00, 29-річний власник квартири, спільно зі своїм 34-річним товаришем розпивали спиртні напої. Після гостини між чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого гостюючий взяв до рук предмет схожий на льодоруб із дерев’яною ручкою та наніс ним потерпілому численні удари, спричинивши останньому тілесні ушкодження у вигляді поєднаної закритої тупої травми грудної клітки живота, тазу та їх органів, множинних переломів ребер, перелому обох кісток передпліччя справа, клубової кістки справа з розривами печінки, крововиливами в м’які тканини, травматичного шоку, небезпечні для життя в момент спричинення, написав у Фейсбуці Віктор Шкутов.

 

Батько, виявивши сина мертвим повідомив до поліції, а зловмисник втік з помешкання вбитого. Завдяки оперативним діям правоохоронців його затримали через декілька годин в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні злочину. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.