У Косові за розбещення малолітньої засудили пенсіонера

У Косові за розбещення малолітньої засудили пенсіонера

Випадок стався 30 жовтня 2015 року. Того дня обвинувачений прийшов до будинку сусідів, вдома не було нікого, окрім малолітньої дівчинки. Старший чоловік штовхнув дівчинку на диван, спробував цілувати, насильно роздягнув, роздягнувся сам. Дівчинка від шоку плакала і кричала, чим налякала пенсіонера, і той втік з будинку.

У суді обвинувачений визнав свою вину і розповів, що майже щодня бував у господарстві сусідів. Коли прийшоа того дня, побачив, що господині немає вдома. Була лише її малолітня внучка. Він визнав, що чіплявся до дівчинки і оголювався перед нею, але запевняв, що начебто не збирався чинити нічого більше.

Підсудний попросив вибачення у матері дівчинки і добровільно слатив моральну шкоду.

Матір дівчинки у суді розповіла, що змушена час від часу їздити на заробітки за кордон, аби забезпечувати свою сім’ю. В той час її донька залишається під наглядом бабусі, яка живе поруч із цим пенсіонером.

Від цивільного позову жінка відмовилася, оскільки обвинувачений відшкодував їй моральну шкоду, суворого покарання для нього не бажала.

Суд, враховуючи вік обвинуваченого, хворобливий стан здоров’я, добру характеристику та прохання матері дівчинки суворо не карати старого, визнав пенсіонера винним та призначив 1 рік позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.