Оніміти можна! Гриценко зробив гучну заяву про президента! Як він не боїться ТАКЕ говорити! Тільки прочитайте!

Робоча поїздка лідера партії «Громадянська позиція» до Кропивницького була присвячена типовому «розбору польотів» — зустрічі з партійним активом та обраними на виборах до ОТГ депутатами нових рад, – передає Корупція Інфо

Ну, і звісно, спілкуванню з журналістами. На початку тривалого спічу Анатолій Степанович одразу пішов ва–банк:

— Знайдіть мій ефір хоча б на одному з олігархічних каналів — з мене ящик коньяку. Поки що ніхто не виграв, — наголосив Гриценко.
Наступні тези були присвячені поточним проблемам в державі.
— Президентська команда намагається прихопити землю за будь–якої ціни, але для народу це буде купівля її за безцінь, — обурився столичний гість, — Реальна вартість гектара орної землі — 20 тисяч євро, а не така ж кількість у гривнях. Достатньо обвалів гривні, що призвело до збідніння аграріїв. Фінансово–промислові групи вже готові до купівлі, але ми пропонуємо дієвіший вихід — надання землі в оренду через земельний банк, який має бути державним. Також слід звернути увагу і на митні бар’єри, і на рейдерство.
Експорт зерна, за словами Гриценка, є долею слабких колоній. Якщо держава прагне визнання, вона має експортувати виключно готову продукцію — адже робочі місця мають створюватись у власній країні.
Стосовно національної безпеки. За словами Гриценка, «мінські угоди» по суті ніхто в країні не читав. А дарма, бо це фактично капітуляція України перед агресором при підтримці Франції та Німеччини як учасників перемовин. До того ж ці угоди дисонують з чинним законодавством щодо місцевого самоврядування.
— Якщо їх все ж виконуватимуть, ми отримуємо чотири України, — зазначив Гриценко, — це Крим (який є Україною лише за Конституцією), ДНР та ЛНР (які фактично визнаються суб’єктами) та решта території України. Президент перевищив свої повноваження — адже це прерогатива парламенту. Тому, аби зберегти обличчя, він мав внести проект закону до ВР, яка б його просто провалила.
Сьогодні в країні є дві загрози — зовнішня, у вигляді російської агресії, та внутрішня — у вигляді олігархату. Останній знищити простіше, але для цього потрібно бажання. Великий бізнес має створюватись виключно на засадах підприємництва. Це дозволить позбавити олігархічного контролю засоби масової інформації та політичні сили. Та й податки залишаться виключно у власній країні.
Лідер ГП пропонує максимально жорсткі кроки — визнання Росії агресором, санкційний тиск на всіх напрямах  аж до відновлення цілісності України і повного покарання агресора.
Як же сам Гриценко, не приховуючи президентських амбіцій, збирається  завершити війну й покращити життя українців, залишилось таємницею, але те, що у президента достатньо сил і повноважень для збереження безпеки  й відновлення справедливості, він майже переконаний.
Що ж, шукатимемо ефіри з Гриценком на «олігархічних каналах». Цікаво, чи вважає він таким наше обласне телебачення? Раптом колеги коньячком поділяться…

Читайте також  Савченко зробила приголомшливу заяву про своє звання Героя України. Такого українці від неї не очікували

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.