Як секс допомагає зберегти молодість

Регулярний секс дозволить тобі виглядати молодшою.


Вчені довели, що жінки, у яких стабільне і благополучне сексуальне життя, після 30 виглядають на 5-7 років молодше одиноких ровесниць! У чому ж причина? Американські сексологи розповідають, який благотворно-омолоджуючий вплив маэ секс на наш організм:

  • Головний чинник – це оргазм. Цей величезний позитивний “стрес” прискорює роботу крові в нашому тілі – а як відомо, саме інтенсивний приплив крові сприяє омолодженню.
  • Гормон ендорфін, ще одне “слідство” сексу, сприяє зникненню зморшок і поліпшенню кольору обличчя і зовнішнього вигляду нашої шкіри.
  • Ми вже не раз говорили, що секс спалює калорії. А виглядати стрункою і підтягнутою – ще один показник свіжості і молодості!
  • Після гарного оргазму ми зазвичай прекрасно спимо. А, як відомо, здоровий сон є запорукою процесів “оновлення” в організмі. Так що, в разі безсоння, радимо приймати один пристрасний секс прямо перед сном… І якомога частіше!
  • Секс сприяє впевненості в собі. Добре виглядає та жінка (незалежно від віку), яка добре почувається, впевнена в своїй привабливості. А вже на це секс впливає просто-таки безпосередньо!
  • Ну і останній фактор – чоловіча сперма. Вміщені в ній гландини сприяють омолодженню і боряться зі зморшками та іншими ознаками старіння. Тому секс (у тому числі – оральний) більш ніж показаний, щоб зберегти молодість.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.