Усі за одного, або Історія одного затримання п’яного водія у Франківську. ВІДЕО

Днями на вулиці Мазепи, що в Івано-Франківску, патрульні зупинили Skoda Octavia за порушення ПДР.

Нетверезий водій не пред’явив ні посвідчення водія, ні страхівку. Від освідування він відмовився, розповів на власній сторінці у мережі Facebook керівник Патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець.

“На патрульних чекав “сюрприз” – в машині була група підтримки: дружина водія, його син з невісткою та ще й діти. Згодом прибув ще один “друг сім’ї” – він хотів доказів, ви його упізнаєте. Відомий “громадський активіст”, який, вірю, усіма силами хоче оптимізувати роботу патрульної поліції”, – наголосив головний коп Франківська.

Водія забрали до міського відділу складати адмінматеріали, та родина не здавалась. З’ясувалось, що власником авто є син, який сидів на пасажирському сидінні. На нього склали протокл за ст. 130 КУпаП – за передачу керування нетверезому батькові. І протокол по 185-й КУпаП – за злісну непокору.

Ну а на старшого чоловіка склали протоколи за відмову від проходження огляду, злісну непокору та винесли постанову за керування без документів. А, водію ще стало зле раптово – забаву з ним мали ще й медики.

«Мораль проста: навчіться відповідати за свої вчинки самостійно – патрульні просто ролять свою роботу. Ніхто вам не допоможе, якщо ви порушили закон», – наголосив Дмитро Міхалець.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.