В Одесі забили до смерті 17-річну дівчину: кадри з місця вбивства

В Одесі в неділю, 18 червня, зaбили до смерті й згвaлтували 17-річну дівчину, передає Обозреватель.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області, передає «Одеський паблік».

Зазначається, що зв’язок із дівчиною обірвався тоді, коли вона йшла з роботи додому й говорила по телефону зі своїм 18-річним хлопцем.

Як розповів поліції хопець, останнє, що почув – її крики.

Після цього чоловік намагався сам розшукати дівчину. Після трьох годин марних пошуків вирішив звернутися до поліції.

Тіло знайшли лише вранці. На ньому було видно ознаки насильницькoї смeрті.

Згодом поліції вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 18-річний знайомий загиблої.

Поліцейські з’ясували, що вбивця добре знав жертву – вони жили по сусідству, ходили в одну й ту саму школу й працювали разом на складській базі.

Як вдалося з’ясувати, у день вбивства зловмисник вранці разом зі своїми колегами вживав алкогольні напої і отримав завдання спалити сміття. Виконуючи це, він помітив колишню однокласницю, яка, йдучи додому, розмовляла по мобільному телефону.

«Хлопець, озброївшись ручкою від лопати, почав переслідувати свою сусідку, і, наздогнавши її, завдав численні удари в місце життєво важливих органів голови і тулуба. В результаті дівчина впала на землю. Потім, користуючись її безпорадним станом, згвaлтував. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла помeрла на місці події», – зазначили в поліції.

Як повідомляє «Я і закон», підозрюваного у вбивствi затримали.

Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за п. 10 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивствo) і за ч. 4 ст. 152 (згвaлтувaння) КК України.

Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читайте також  НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗАГИНУВ 31-РІЧНИЙ МЕШКАНЕЦЬ ВІННИЧЧИНИ

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.