Стало відомо, з ким гратиме “Прикарпаття” в наступному сезоні Другої Ліги

21 червня у конференц-залі готелю “Русь” відбулася XXVI чергова Конференція ПФЛ.

Учасниками засідання було ухвалено низку важливих стратегічних рішень, лауреати минулого сезону отримали свої нагороди, а до регламенту нової редакції було внесено зміни.

Рішенням Конференції ПФЛ склад професіональної футбольної ліги поповнився новими клубами. Членство отримала в тому числі луцька «Волинь», яка за спортивним принципом понизилася в класі, фінішувавши на останньому місці УПЛ. «Дніпро» за рішенням ФІФА отримав подвійне пониження в класі і зараз представлятиме Другий дивізіон.

Крім того, професіональний статус отримали «Агробізнес» Волочиськ (за спортивним принципом, як переможець чемпіонату аматорів), «Металіст 1925» Харків, «Полісся» Житомир, ФК «Львів», «Нива» Тернопіль, «Дніпро 1» Дніпро та «Таврія» Сімферополь. Вітаємо новачків у дружній родині ПФЛ.

Після переголосування та кількох годин обговорень рішення Конференції таке:  першій лізі гратиме 18 команд, “Балкани” піднімаються до першої ліги.

В другій лізі разом із “Суднобудівником” сформовано дві групи по 12 команд за географічним принципом. Згідно з рішенням Конференції друга ліга гратиме у три кола. Але все залежить від долі “Сталі”:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.