Не потрібний нам берег турецький: на тернопільському пляжі – аншлаг (Фото)

Частина набережної Тернопільського ставу, яку містяни називають «Циганкою», завжли була місцем паломництва місцевих відпочивальників. Давню любов до цього мальовничого місця неподалік центру «підігріла» завершена торік напередодні Дня міста реконструкція. Тернополян та гостей міста приємно вразили прогулянкова алея, скейтпарк, пішохідний фонтан, спортивна зона, дитячий майданчик, нова велодоріжка, облаштовані роздягальні, душові тощо.

І хоч із часу відкриття оновленої «Циганки» минув майже рік, вона досі радує тих, хто приходить сюди відпочити. Особливо людно тут у вихідні і свята.

Сьогодні сотні тернополян вирішили відзначити День молоді, милуючись чудовими краєвидами тернопільської водної перлини, хлюпаючись у пішохідному фонтані й на повні груди вдихаючи вечірню прохолоду на березі ставу.

Що не кажіть, а мешканцям нашого міста пощастило. Адже для комфортного відпочинку їм зовсім не обов’язково вирушати на закордонні курорти. Варто лише подолати кількасот метрів від центру Тернополя і насолоджуватися красою, відпочивати і тілом, і душею.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.