У франківську затримали п’яного екс-начальника Косівської поліції, який керував автомобілем

25 червня, близько 5 години ранку в Івано-Франківську патрульні затримали екс-начальника Косівської поліції за водіння в нетверезому стані.

Патрульні по вулиці Набережна за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль “Хюндай АО3160”. Про це у мережі Фейсбук повідомив активіст “Дорожнього контролю” Віталій Мацьоцький. За його словами, за кермом автомобіля був екс-начальник Косівського відділення поліції, діючий депутат Косівської районної ради Васкул Петро Васильович, передає МІСТО.

“Як мені повідомили, за кермом авто нібито перебував бувший начальник Косівського відділення НП і діючий депутат Косівської районної ради – Васкул Петро Васильович. Як повідомили мої власні джерела, Петро Васильович нібито перебував в стані алкогольного сп’яніння, а саме 1,05 проміле”, – написав Мацьоцький та нагадав, що Васкула уже “ловили” нетверезим за кермом. Тоді його відсторонили від обов’язків.”

У прес-службі Івано-Франківської патрульної поліції інформацію підтвердили та розповіли, що водій демонстрував зовнішні ознаки сп’яніння, тому правоохоронці запропонували йому пройти освідчення на алкоголь. Тест показав результат 1,05 проміле.

Патрульні склали на водія протокол за ст. 130 Адмінкодексу – водіння у нетверезому стані та тимчасово вилучили права.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.