Саакашвілі вигнав з наради СБУшника

Голова Одеської ОДА обурився через відсутність керівника обласного управління СБУ на засіданні.

 1766611

Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі вигнав із засідання Ради економічного розвитку регіону представника СБУ. Як йдеться на сторінці Саакашвілі у фейсбуку, представника силового відомства губернатор попросив піти через те, що “сам керівник СБУ області проігнорував засідання, на якому обговорювалися питання утисків громадян і бізнесу держорганами”.

Як інформує УНН, голова ОДА відрекомендував присутнім прокурора Одеської області Давида Сакварелідзе і голову Одеської поліції Гіоргі Лорткіпанідзе, після чого запитав, чому в залі не було керівника УСБУ в Одеській області Сергія Батракова.

У відповідь на це з місця встав один з представників СБУ, який повідомив про те, що Батраков не зміг бути присутнім на нараді.

На це Саакашвілі заявив, що питання МРЕВ (Міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ Державної інспекції безпеки дорожнього руху) стосується також і Служби безпеки України, яка “ще досі підзвітна президенту”.

“Я не потерплю такого збайдужілого ставлення від СБУ. Ви займаєтеся абищицею, підтримуєте горіхову мафію і тому подібне. Батраков мусить бути тут. Хто він такий, що насмілився нас бойкотувати? Нехай негайно прийде сюди керівник СБУ. Недоторканних тут немає. Ви занадто загордилися… Вийдіть звідси”, – заявив голова Одеської ОДА.

Представник СБУ спробував щось пояснити Саакашвілі, однак той обірвав СБУшника на півслові і попросив вийти із зали, що він і зробив.

14 грудня 2015 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков випліснув воду в Саакашвілі під час засідання Національної ради реформ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: