ІФ ОДА: на сайті опубліковано 90 розпоряджень

Волонтерка з Івано-Франківська Наталія Сербин звернулася до Уповноваженого Верховної Ради України з прав люди.

administration

Жінка зазначає, що від початку 2016 року Івано-Франківська ОДА не оприлюднювала жодного розпорядження на офіційному сайті, а також адміністрація ігнорує запити.

Інформація про ніби-то ігнорування Івано-Франківською обласною державною адміністрацією законодавства України в частині доступу до публічної інформації не відповідає дійсності.

Про це кореспонденту Фіртки повідомили в ІФ ОДА.

Зокрема, як стерджують в департамент інформаціної політики, станом на 4 березня 2016 року на сайті облдержадміністрації опубліковано 90 розпоряджень.

Слід зазначити, що розпорядження публікуються в розділі «Нормативно-правові документи» у підрозділі «Розпорядження обласної державної адміністрації» головного меню сайту за посиланням http://www.if.gov.ua/news/29190. Також відповідна робота проводиться щодо запитів та звернень громадян, про реагування на які можна отримати інформацію у відділі роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації, де знаходяться копії відповідних документів. Варто зауважити, що Державний комітет телебачення і радіомовлення двічі визнавав сайт Івано-Франківської ОДА серед кращих в Україні, у тому числі оцінюючи рівень наповнення вказаною інформацією“, – прокоментували ситуацію в ІФ ОДА.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: