НА ВУЛИЦЯХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ВСТАНОВИЛИ 46 НЕЯКІСНИХ КАМЕР СПОСТЕРЕЖЕННЯ

На вулицях Івано-Франківська встановили 46 камер спостереження.

images (8)

Про це йшлося сьогодні на щотижневій оперативній нараді у міського голови, інформує кореспондент Фіртки.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Влізло каже, що камери працюють у режимі онлайн, проте заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш переконує, що картинки з камер у вечірній час немає.

Міський голова Руслан Марцінків знайшов винних – попередню владу. Мовляв, закупили неякісні і найдешевші камери.

Нагадаємо, в Івано-Франківську  начальник управління віддлу надзвичайних ситуацій МВК Ігор Влізло під час доповіді «Про комплекну програму профілактки злочинності на 2020 рік» на сесії міської ради анонсував, що  згідно цієї програми будуть встановлні камери, сервер яких буде знаходитись у поліції.
«Можна буде подивитися, що знаходиться у центрі, де знаходяться друзі, діти. Розпізнавати осіб та автомобільні знаки.  Все це буде працювати на безпеку власного міста. Буде запобігати серйозним злочинам у місті», – наголошує Влізло.
Планується, що у місті встановлять камер на суму 300 тисяч грн.. Також, міський голова Руслан Марцінків  зазначив, що підприємці, фізичні особи можуть купувати камери за власний кошт і підключатися до серверу поліції.
Втім депутат міської ради Ірина Кулинич наголосила, що  зараз у місті чимало підприємців мають камери, і «немає складності підключити ці камери вже до цього серверу». А депутатОлександра Федорук зауважила, що потрібно визначити місця де будуть ці камери встановлені.
Як пояснив Влізло, фахівці після проведення конкурсу будуть визначати, де ці камери потрібніші. Крім того, буде опублікована карта розташування веб-камер, і кожен буде мати можливість через Інтернет спостерігати, що відбувається в тому чи іншому місці.

Читайте також  "Має перехворіти 80% людей": лікар зробив гучну заяву про коронавірус

Джерело: firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: