ПРИКАРПАТЕЦЬ У ЧЕХІЇ ПОТРАПИВ З “НОЖОВИМИ” В РЕАНІМАЦІЮ, АЛЕ ВРЯТУВАВ ПЕРЕХОЖУ ВІД ЗГВАЛТУВАННЯ

Героєм драматичної і дуже небезпечної пригоди у ніч на четвер став прикарпатець Ігор Сова у чеському місті Градец Кралове.

igor

Про пригоду молодик з Долини розповів “Галці” особисто через електронне спілкування, пише Фіртка.

22-річний хлопець, який перебуває в цій країні на заробітках, волею випадку, йшовши парком, у кущах почув підозрілі звуки. Коли пішов перевірити, що відбувається – побачив схоплену дівчину, яку били і намагалися згвалтувати четверо молодиків, ймовірно вихідців з Азії.

Ігор без родумів кинувся знешкоджувати зловмисників – але майже зразу після початку бійки безсилий впав на коліна – на руках вже була кров. Злочинець з ножем і його троє спільників щось викрикнули на незрозумілій мові та втекли.

Не втрачаючи свідомість, хлопець дістався своєї машини і відвіз поранену дівчину до лікарні. Хоча сам на порозі медичного закладу одразу ж знепритомнів.

Чоловік прийшов в себе лише через пів доби. Як виявилося, у нього три ножових поранення – у грудну клітку, живіт та руку. Натомість у дівчини численні забої та перелом лівої руки. Та на щастя їхньому життю вже нічого не загрожує. До слова, потерпіла також виявилися українкою за походженням.

Нині Ігор на лікуванні в одній з чеських лікарень, йому зробили належні операції і медики запевняють, що з ним все буде добре. А поліція розшукує зловмисників.

 

Джерело: firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: