У ГПУ ОБІЦЯЮТЬ НАЗВАТИ ІМЕНА ЗАМОВНИКІВ УБИВСТВА ГОНГАДЗЕ

Замовник та організатор вбивства Георгія Гонгадзе, якого поховали 22 березня, досі не покарані.

index_1041

За 15 років розслідування змінилося чотири президенти. І зараз, кажуть, справді існує політична воля довести справу до кінця, пише ТСН.

 

З тих, хто міг бути причетним до замовлення та організації вбивства журналіста, один уже застрелений – колишній міністр Юрій Кравченко, – а інші двоє прекрасно себе почувають: Володимир Литвин — депутатом, Леонід Кучма – мінським дипломатом. А саме на них у залі суду вказав головний убивця Олексій Пукач, який дістав довічне ув’язнення.

Тепер усі чекають остаточних висновків слідства, котре після встановлення вбивць нині дорозслідує справу про замовників вбивства Гонгадзе. Хоча пройшло багато часу, зникло багато свідків, речових доказів та документів, слідчі розраховують на досить швидкий і точний результат.

 

Коли відбувався вирок відносно Пукача, називалися якісь прізвища. І він сам їх проголошував. Серед людей, які безпосередньо, на мою думку, мають відношення до того, щоб їх в подальшому було названо саме за такими ознаками, як ви сказали – підбурювачі, замовник, організатори – я не виключаю, що є ті люди, про яких ви зараз мені сказали. У найближчий час, я маю підстави це стверджувати, ці прізвища будуть почуті“, – запевнив заступник генпрокурора Юрій Столярчук.

Джерело: http://firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: