НА ПРИКАРПАТТІ ВЛАШТУВАЛИ РЕЙД ПО НІЧНИМ КАФЕ ТА БАРАМ

З метою виявлення неповнолітніх, які перебувають у вечірній та нічний час у громадських місцях, вчиняють правопорушення, та дорослих осіб, які втягують підлітків у протиправну діяльність в період з 22.00 26 березня по 02.00 27 березня у Богородчанському районі провели рейд.

85374417a43c0fdc1fcf8553798c2764-890x395

Начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Римаруком В.В. спільно зі  старшим інспектором  та інспектором сектору молодіжної превенції Бородчанського ВПГУНП   Кріцак Ю.Я. та Фуштеєм Л.В., дільничним інспектором відділення поліції Луцаком М.М. було здійснено рейд по селах Похівка, Іваниківка, Забережжя, Горохолино, Підгіря, Саджава та Старі Богородчани, інформує Богородчанська РДА.

 

В ході перевірки було виявлено  учнів  загальноосвітніх шкіл району, які перебували в кафе та барах після 22.00, виявлено неповнолітнього в стані алкогольного сп‘яніння,  також було зафіксовано порушення режиму роботи відповідних закладів  поза встановлений виконкомами сільських рад час.

 

За результатами рейду працівниками поліції складено адміністративний протокол за ст.184  КУпАП (неналежне виконання батьками своїх обов‘язків),  ст.178 КУпАП (перебування неповнолітнього стані алкогольного сп‘яніння) та відповідні акти порушення режиму роботи кафе та барів.

 

Службою у справах дітей райдержадміністрації буде направлено інформацію до виконкомів сільських рад та загальноосвітніх шкіл району для прийняття відповідних заходів реагування до винних осіб.

Джерело: http://firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: