13-ГОДИННА ОПЕРАЦІЯ НА СЕРЦІ РОМАНА ВІРАСЮКА ЗАВЕРШИЛАСЯ УСПІШНО

Відомому прикарпатському спортсмену, функціонеру та активісту Роману Вірастюку зробили першу з двох операцій на серці – саме тих, на які збирали гроші стараннями усіх небайдужих.

383957428

Як написав на своїй сторінці в Facebook молодший брат Романа, легендарний строгмен, а тепер і актор Василь Вірастюк, операція тривала 13 годин – лікарі почали «чаклувати» над Романом о 9 ранку в четвер, 31 березня, і закінчили після 22 вечора, пише Фіртка з посиланням на ГК.

 

Операція тривала довгих 13 год. Розпочали о 9:00 ранку (31 березня), закінчили операцію о 22:15 вечора. Поставили серцевий клапан, протез кореня аорти, серце запустили, воно б’ється самостійно і чисто… На даний момент Роман вже у реанімації, буде спати увесь завтрашній день (для стабільної роботи серця та нормалізації внутрішньо-кровяного тиску). Завдяки неперевершеній роботі хірургів та вашим молитвам все слава Богу на даний момент добре! Попереду ще довгий і непростий шлях відновлення та реабілітації”, – написав у повідомленні Василь Вірастюк.

Джерело: http://firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: