НА ПРИКАРПАТТІ ЧОЛОВІК ВИКРАВ 100 ЄВРО У ЛІТНЬОГО ОДНОСЕЛЬЦЯ, ЯКОМУ ДОПОМАГАВ ПО ГОСПОДАРСТВУ

Man in handcuffs on black background

До чергової частини Тлумацького відділення поліції надійшла заява від 54-річного мешканця одного із сіл району, який повідомив про крадіжку грошей із свого помешкання, що сталася ще минулого року.

Правоохоронці, опитуючи потерпілого, з’ясували, що йому того дня допомагав по господарству 29-річний односелець, котрий, на думку заявника, і міг вчинити крадіжку, передає Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час розмови з оперативниками підозрюваний зізнався, що скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, зайшов у помешкання та викрав із піджака потерпілого 100 євро, які згодом витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно санкції статті, такі дії караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Джерело – http://firtka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: