АЗОВ ВИМАГАЄ СКАСУВАТИ КОНЦЕРТ ПОТАПА І НАСТІ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

1210092b

 

Громадські організації Івано-Франківська, зокрема Цивільний Корпус Азов, підготували звернення до міського голови про заборону концерту гурту “Потап і Настя Каменських” у місті Івано-Франківську.


“Після виступу дуету іноземних виконавців із піснею “Реве та стогне Дніпр широкий” де-юре український (!) співак Потап глузливо, іронічно та зневажливо прокоментував музичний вибір Святослава Вакарчука. У конфліктному діалозі, який виник між зірковими суддями, Потап не посоромився підтвердити, що номер видався йому кумедним та комічним.

Ми не будемо вкотре згадувати про війну на Сході України, не будемо акцентувати на міжсусідському розбраті – це факти, які відомі Вам не гірше за нас. Проте не можемо зауважити, що в час, коли українська мова, культурна спадщина, історія – такі незахищені та невиправдано забуті – подібні глузування у масштабах всеукраїнської трансляції недопустимі. Вважаємо, що мало місце не право на особисту думку, а саме цілеспрямоване приниження української пісні у чуттєвому виконанні дуету.

Впевнені, що наше нереагування на цю подію – це мовчазна підтримка, ганебна згода зі словами проросійського співака Потапа. І чи можливо, що після таких слів людина, якій внутрішня мораль дозволяє розважати ворога, яка не цурається примітивних жартів заради великих гонорарів, яка не має ні краплі патріотизму – буде, мов ні в чому не бувало, виступати з концертною програмою 21 квітня у місті Івано-Франківську?

Глибоко переконані,що Ви, а також Івано-Франківська міська рада з нами повністю солідарні, що це неможливо.

Тож просимо Вас у межах своєї компетенції прореагувати на цю подію, категорично заборонивши концертні виступи Потапа у місті Івано-Франківську, зокрема 21 квітня 2016 року”, – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, в містах західної України активісти намагаються зірвати концерти дуету Потапа та Насті.

Джерело http://firtka.if.ua/

Читайте також  На Калущині хлопця побили, проламавши йому череп. ФОТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: