Господарський суд визнав законним рішення Івано-Франківської міськради про визнання будинку по Мазепи, 35А самочинним

Відповідну ухвалу господарський суд Івано-Франківської області виніс 6 квітня.

kbiz0p-28aa_d863a

Суд зупинив провадження у справі за позовом міськради до ТзОВ “Прогрес-Буд ІФ”, в якому та просить суд зобов’язати підприємство знести самочинно збудований житловий будинок за адресою: вул. Гетьмана Мазепи, 35-А в Івано-Франківську.

Як повідомлялось, 6 жовтня минулого року господарський суд Івано-Франківської області зупинив провадження у справі. Однак Львівський апеляційний господарський суд скасував ухвалу суду першої інстанції і передав матеріали до господарського суду Івано-Франківської області на новий розгляд. Апеляційну постанову підтвердив Вищий господарський суд України та зобов’язав суд першої інстанції переглянути позов.

Коли суд почав розгляд справи, ТзОВ “Прогрес-Буд ІФ” звернулося до міськради з зустрічним позовом – просило суд визнати незаконним рішення Івано-Франківської міської ради №1402-45 від 12.06.2014 р. “Про визнання будівництва самочинним”.

Міськрада зустрічний позов заперечила.

Господарський суд відмовив у задоволенні зустрічного позову ПП “Прогрес-Буд ІФ” щодо скасування рішення міської ради №1402-45 від 12.06.2014 р. “Про визнання будівництва самочинним”. Тож рішення Івано-Франківської міської ради про визнання будівництва за адресою вул. Гетьмана Мазепи, 35 А самочинним суд залишив в силі.

Джерело: versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: