В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ЖІНКА СЕРЕД БІЛОГО ДНЯ ПОЦУПИЛА З-ПІД МАГАЗИНУ ДИТЯЧИЙ ВІЗОК

gde-khranit-kolyasku-01

Правоохоронці розшукали лиходійку, котра з-під торгового закладу, що в обласному центрі поцупила дитячий візочок.

 

Крадене одразу ж планувала виставити на прилавок для продажу, однак поліція завадила планам жінки, інформує Фіртка з посиланням на ГУ НП в області.

 

Про крадіжку в поліцію повідомила 27-річна мешканка Івано-Франківська. Жінка розповіла, що залишила дитячий візок біля місцевого магазину, а коли повернулась – виявила його відсутність.

 

Уже невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась місцева жителька, яка напередодні, прогулюючись містом побачила залишений візок, та скориставшись тим, що за ним ніхто не спостерігає, вчинила крадіжку. Працівники поліції вилучили дитячий візок вартістю близько 7 тисяч гривень та повернули власниці.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

 

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням турбуватися про збереження свого майна і не залишати свою власність без нагляду тим більше в загальнодоступних місцях.

 

Джерело http://firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: