В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ГОТУЮТЬСЯ ДО ЛІТНІХ ХРИСТИЯНСЬКИХ ТАБОРІВ

23 квітня у приміщенні Навчального корпусу Івано-Франківської Архієпархії відбувся семінар для катехитів та активної парафіяльної молоді на тему «Дорогою милосердя».

1

Провели навчальний тренінг Назар Дуда та Наталія Мусій, працівники Катехитично-педагогічного інституту УКУ. Учасники мали можливість обговорити специфіку організації християнського табору, способи вирішення проблемних ситуацій а також вчились різних методів дозвілля. Особливо цікавою та захоплюючою була Велика гра, де присутні шукали на карті орієнтири та конверти із тематичними завданнями, інформує Фіртка із посиланням на прес-службу УГКЦ.

 

Літні християнські табори є надзвичайно цінними для виховання, оскільки вони є лабораторією християнського життя. Це простір, де діти і підлітки через гру і дозвілля переживають зустріч з Богом та переймають християнські цінності. Тому такі зустрічі в особливий спосіб сприяють формуванню та духовному зросту парафій. Читайте також: В Івано-Франківському ліцеї освячено капличку Семінар організувала Катехитична комісія Івано-Франківської Архієпархії. Наступна зустріч катехитів відбудеться 21 травня. Тема: «Інтеграційні танці в катехизі».

 

Джерло: http://firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: