На Донбас прибули нові ешелони військової техніки з РФ

14894-1_large

Для України та світової спільноти вже беззаперечними є сукупність доказів, які підтверджують факти того, що за злочинами на сході України стоїть Російська Федерація.

Так, 27 квітня 2016 року, українська розвідка зафіксувала чергові факти постачання з території Росії озброєння та військової техніки, паливно-мастильних матеріалів. Зокрема, в Іловайськ прибув ешелон з військовою технікою (три танки, дві 122-мм РСЗВ «Град», дві САУ) та дизельним пальним (350 тонн); в Харцизьк – ешелон з військовою технікою (вісім танків Т-72, чотири БМП-2, чотири БМД-2, шість 122-мм гаубиць Д-30); в Новоазовськ – два БТР, два вантажні автомобілі, три паливозаправники; в Краснодон – три вантажні автомобілі, три паливозаправники.

 

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків та самохідних артилерійських установок у районах Донецьк та Макіївка.

 

Слід відзначити, незважаючи на докази, посадові особи Росії, зокрема президент Володимир Путін, міністр закордонних справ Сергій Лавров, міністр оборони Сергій Шойгу неодноразово виступали із заявами, заперечуючи причетність Росії до злочинів на сході України.

 передає blitz.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: