П’ятеро прикарпатців з інвалідністю отримають автівки

27 квітня в Івано-Франківській ОДА відбулося засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації.
RIAN_00161121.HR.ru-pic905-895x505-31441

Розглянуто питання про порядок організації роботи робочої групи та визнання гуманітарною допомогою п’ятьох автомобілів, що надійдуть на адресу департаменту соціальної політики облдержадміністрації цільовим призначенням для осіб з обмеженими можливостями, які перебувають у встановленому порядку на обліку для забезпечення спецавтотранспортом.

Прийнято рішення щодо визнання автомобілів гуманітарною допомогою та забезпечення ними відповідних осіб згідно з чинним законодавством.

Довідково:

З 1 січня 2016 року вступила в дію міжнародна екологічна норма «ЄВРО-5», передбачена Законом України від 06.07.2005 № 2739-IV “Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів”.

Пропуск  на митну територію України з метою вільного обігу та першу реєстрацію в Україні транспортних засобів як вироблених в Україні, так і ввезених на митну територію  України,  нових  і  таких,  що  були  в  користуванні, буде здійснюватись за умови їх відповідності екологічним нормам не  нижче  рівня  “ЄВРО-5”, за винятком транспортних  засобів,  вироблених в Україні або ввезених на митну територію України до 31 грудня 2015 року.

передає galka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: