На Прикарпатті засудили чоловіка, який разом із коханкою побив свою дружину

На Богородчанщині за побиття жінки засудили чоловіка до 80 годин громадських робіт та штрафу у розмірі понад 5 тисяч гривень, повідомляє“Галка”.

1035

Обвинувачений ввечері в січні минулого року пішов до іншої жінки начебто допомогти їй з сантехнікою. Його дружина в суді повідомила, що давно підозрювала про стосунки чоловіка з цією жінкою, тому підійшла до її помешкання та зателефонувала чоловіку.

 

Коли той вийшов – зчинила сварку. Чоловік вхопив її за шию та завдав один удар рукою в обличчя зліва під око. Від удару жінка упала, а він взяв її за руки та намагався підвести. Також розтер обличчя потерпілої снігом. За словами потерпілої, жінка також брала участь у побитті.

 

Внаслідок сутички дружина обвинуваченого отримала закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку, синець в ділянці лівого ока, садно в скронево-виличній ділянці справа, синець в ділянці шиї, два синці в ділянці правої руки, три синці в ділянці лівої руки, синець в ділянці правої ноги, які утворились від дії тупих твердих предметів.

 

За результатами розгляд суд визнав чоловіка винним і та призначити йому покарання за ст. 125 ч.1 КК України у виді громадських робіт строком на 80 год.

 

Цивільний позов заявлений потерпілою задовольнив суд частково. Стягнув з чоловіка 3000 грн. заподіяної моральної шкоди та 2983 грн. матеріальної шкоди.

джерело .galka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: