Франківцям покажуть вражаючий фотопроект про поранених бійців АТО “Переможці”

Соціальний мультимедійний проект «Переможці» розповідає історії українців — бійців АТО на волонтерів, які втратили кінцівки під час подій на Сході України, але залишились повноцінними членами суспільства — щасливими, красивими та повними сил для нового життя.

peremozhtsi-890x395

Основою проекту стала серія фотографій відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової. Куратором проекту стала телеведуча новин ТСН на «1+1» Соломія Вітвіцька. 3 лютого проект був презентований у Києві, 5 березня виставка відкрилась у Дніпропетровську, 19 березня — у Торонто, 9 квітня у Харкові. 14 травня проект буде презентовано у Івано-Франківську.

Гості відкриття матимуть змогу придбати спеціальний випуск журналу «Viva!», присвячений героям проекту. Усі кошти від продажу підуть на розвиток протезування в Україні. Також буде можливість зробити окремий благодійний внесок – у залі будуть розташовані спеціальні “бокси”.

Виставка буде відкрита для відвідування у Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі ім. І. Франка з 14 травня до 5 червня. Вхід вільний.

Джерело: galka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: