Американські хірурги прооперують потребуючих франківців

28 травня у Івано-Франківську очікують на медиків із США. Приїдуть два хірурга, пластичний хірург та уролог для проведення операцій типу видалення пухлин, реконструкції після поранень, операцій та опіків тощо.
f6de91dbef7b2caaf16c9f27d317c098-e1463148951810

Як розповів заступник головного лікаря Івано-Франківської ЦМКЛ Олег Ціхонь закордонні спеціалісти приїдуть в рамках співпраці з центральною лікарнею та безпосередньо її головним лікарем Тарасом Масляком, пише Репортер

“Очікуємо, що пластичний хірург, два загальні хірурги і уролог приїдуть на нашої лікарні 28 травня. Рік тому головний лікар поїхав на місяць на навчання до Сполучених Штатів і там налагодив співпрацю з асоціацією лікарів США, – пояснює Олег Ціхонь. – Вони час від часу приїжджають в Україну для обміну досвідом. Цього разу їдуть лише до нас у Івано-Франківськ.”

Франківцям, які потребують операцій і не можуть собі цього дозволити, потрібно оперативно звернутися в консультативне відділення ЦМКЛ, що на Мазепи у Франківську. Там спеціалісти проведуть обстеження і при потребі проведуть підготовку.

Як повідомила волонтер Вероніка Дичковська, для запису та консультацій потрібно попередньо звернутись до заступника головного лікаря Олега Ціхоня в корпусі №5 або терапевта Павла Жидана.

передає http://report.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: